Ovdje možete postavljati svoje zahtjeve za Crtane filmove, ujedno ?e biti i objava onih koje ?emo odobriti i vrijeme kada ?e biti postavljen. Hvala
Srda?an pozdrav!
Administrator
Uvaženi zahtjevi:
Animirani Pingu od ?lana Bavarcic Tome - Postavljeno - Pingu - 130 epizoda
Animirani Duga od ?lana Mariki San - Postavljeno - Duga
Animirani Lucky Luke od ?lana Ronald_23 - Postavljeno -
1. Lucky Luke - 12 epizoda
2. Nove avanture Lucky Lukea - 25 epizoda
3. Lucky Luke ide na Zapad
Animirani Kung Fu Panda 2 od ?lana baranjka - Postavljeno - Kung Fu Panda 2
Animirani Ku?ni svemirci od ?lana nadilav - Postavljeno - Ku?ni svemirci - 9 epizoda
Animirani Pop Pixie od ?lana dann_mark - Postavljeno - Pop Pixie - 44 epizode
Animirani Ljepotica i zvijer od Disney-ja od ?lana pesty - Postavljeno - Ljepotica i zvijer - Disney
Animirani Moj mali poni od ?lana vinja - Postavljeno - Moj Mali Poni - Princezina Promenada
Animirani A trumpfovi (film) od ?lana johnniek2 - Postavljeno - A trumpfovi
Animirani Shaun the Sheep od ?lana DIV31 - Postavljeno
1. Shaun the Sheep: Party Animals
2. Shaun the Sheep: Spring Shenanigans
3. Shaun the Sheep: One Giant Leap for Lambkind
Animirani Bumba klaun od ?lana hanci - Postavljeno - Bumba klaun - 65 epizoda
Animirani Tigar i Pooh od ?lanova gormiti, tinamar1 i fairy8888 - Postavljeno
1. Moji prijatelji Tigar i Pooh - 18 epizoda
2. Nove pustolovine medvjedi?a Winnija Pooha - 16 epizoda
Animirani Tomica i prijatelji od ?lanova jordan i agron - Postavljeno - Tomica i prijatelji - 80 epizoda
Animirani Ma?ak u ?izmama od ?lana Zrine - Postavljeno - Ma?ak u ?izmama
Animirani Pokemon - Mewtwo protiv Mewa od ?lana lucija2209 - Postavljeno - Pokemon - Mewtwo protiv Mewa
Animirani Bipsi?i od ?lanova mladenzg1, belinac i denis0007dl - Postavljeno - Bipsi?i - 24 epizode
Animirani Sport Billy od ?lanova kristijanpavic0, mladenzg1 i buleskar - Postavljeno - Sport Billy - 8 epizoda
Animirani Winx club - ?arobna avantura od ?lana franica - Postavljeno - Winx club - ?araobna avantura
Animirani ?udovišna pri?a u Parizu od ?lanova micika941 i mpgrlic - Postavljeno - ?udovišna pri?a u Parizu
Animirani Mala Sirena - Disney od ?lana pesty - Postavljeno - Mala Sirena - Disney
Animirani Alvin i vjeverice 3 od ?lanova fairy8888, dsioux i zanovjetalo - Postavljeno - Alvin i vjeverice 3
Animirani Zvonko2 od ?lana daan_mark - Postavljeno - Zvonko 2
Animirani Go Diego Go od ?lana lolipop8888 - Postavljeno - Go Diego Go - 16 epizoda
Animirani Moji džepni ljubimci od ?lana ivanayyy - Postavljeno - Moji džepni ljubimci
Animirani Dragon Ball Z od ?lana vespera - Postavljeno - Dragon Ball Z
Animirani Winx klub od ?lana securytas - Postavljeno - Winx klub
Animirani Dexterov laboratorij od ?lana lodita - Postavljeno - Dexterov laboratorij
Animirani Bipsi?i od ?lanova kristijanpavic0, mladenzg1 i denis0007dl - Postavljeno - Blufonci
Animirani Povrtni?i - Kralj George i patkica od ?lana jana9504- Postavljeno - Povrtni?i - Kralj George i patkica
Animirani Pupijeva potraga od ?lana lolipop8888- Postavljeno - Pupijeva potraga

Comment